de veluwe als achtertuin

Weergaloze groene locatie

Project Bovenparck ligt niet zomaar in het groen, het grenst aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. De groene schatkamer van Nederland, uniek in zijn soort. En dát is jouw achtertuin. De nieuwe woonwijk gaat op in het bosrijke landschap, waardoor je de natuur in al haar pracht beleeft. De projectnaam is afgeleid van de ligging: Nico Bovenweg 44. Een mooi eerbetoon aan de lokale verzetsheld Evert Boven alias Nico de Lange.

Goed bereikbaar
Hoewel je midden in de natuur woont, geniet je van alle stadse voorzieningen dichtbij. Zo ligt de binnenstad van Arnhem op nog geen zes kilometer fietsen en heeft Oosterbeek een eigen treinstation met rechtstreekse verbindingen naar Ede-Wageningen en Arnhem Centraal.
Ben je een fanatiek sporter of sla je graag een balletje? Papendal en de Rosendaelsche Golfclub liggen vlakbij.

Verrassend Oosterbeek
Ook in het dorp Oosterbeek is van alles te beleven. Je vindt er verschillende goede restaurants, volop kinderopvang, scholen, medische voorzieningen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is Oosterbeek een populair fiets- en wandeldorp waar in alle seizoenen veel natuurliefhebbers te vinden zijn.
Internationale bekendheid geniet het dorp vanwege de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook trekt de Airborne Wandeltocht jaarlijks op de eerste zaterdag van september duizenden bezoekers vanuit de gehele wereld.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bovenparck?
Dan kun je je inschrijven op deze website of contact opnemen met één van de makelaars.


Neem contact op