BOVENPARCK

Buitengewoon wonen in Oosterbeek!

Op een unieke locatie – aan de Veluwse bosrand – schitteren straks 52 duurzame koop- en huurwoningen. Op een plek waar de natuur de baas is en het plan omarmt alsof het altijd zo is geweest. Buitengewoon Bovenparck is ideaal voor liefhebbers van bos en buiten. De bestaande ecologie met bijbehorende hoogteverschillen vormt het decor voor het nieuwbouwplan. Er is ruimte voor allerlei typen woningen, en dus mensen.

Geef nu alvast je favoriete top 5 aan ons door! De Pre-Sale start, naar verwachting, in het vierde kwartaal van 2022.

Kies alvast jouw favoriete Top 5!

Bekijk al type woningen

De Types

Met een aanbod van zeer uiteenlopende woningtypen – variërend in grootte – voor zowel kopers als huurders. Van tussenwoningen, vrijstaande woningen, herenhuizen en hoekwoningen tot geschakelde vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Online en handig

Procedure

Als alles volgens plan verloopt, starten we eind 2022 met de verkoop van de duurzame woningen in nieuwbouwplan Bovenparck. Na een ‘go’ van de Raad van State vangen we begin 2023 aan met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein.

Heerlijk wonen in Oosterbeek

De locatie

Project Bovenparck ligt niet zomaar in het groen, het grenst aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. De groene schatkamer van Nederland, uniek in zijn soort.

En dát is jouw achtertuin.

Bekijk het aanbod

Kies je favoriete woning

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit prachtige plan in deze natuurrijke omgeving aan je te presenteren. We zijn nog niet zover dat de woningen in verkoop kunnen. Wél weten we welk gevarieerd aanbod aan woningen er komt. Denk aan tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande villa’s en meer.

Nieuwsgierig? Kijk dan gauw onder woningaanbod en geef alvast jouw favoriete Top 5 door. Zodra alles duidelijk is én de prijzen bekend zijn, kun je definitief bepalen in welke woning jij je woondroom gaat waarmaken. In de natuur én met de stad binnen handbereik.

Heerlijk bereikbaar!

Locatie

Hoewel het lijkt alsof je in Bovenparck midden in de natuur woont, heb je naast de oneindige bossen van de Veluwe alle voorzieningen binnen handbereik. Zo ligt de binnenstad van Arnhem op nog geen zes kilometer fietsen en heeft Oosterbeek een eigen treinstation met rechtstreekse verbindingen naar Ede-Wageningen en Arnhem Centraal.

Ben je fanatiek sporter of loop je graag een rondje golf? Papendal en de Rosendaelsche Golfclub liggen vlakbij.

LEES MEER

Zorg dat je erbij bent en schrijf je in!

Planning

Als alles volgens plan verloopt, starten we eind 2022 met de verkoop van de duurzame woningen in nieuwbouwplan Bovenparck. Na een ‘go’ van de Raad van State vangen we begin 2023 aan met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein. Halverwege dat jaar kunnen dan de eerste bouwactiviteiten van start.

Ontwikkeling en Realisatie

Bovenparck is een ontwikkeling van TopVen Vastgoed Ontwikkeling BV.
Bovenparck wordt gerealiseerd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling BV.

5b2b7670-2f67-11ed-ad92-57986292328f-facebook-rond-6b837f.pngCopyright 2022 © Bovenparck. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer & Privacybeleid | Realisatie door PRSC.