De procedure

Als alles volgens plan verloopt kunnen we op korte termijn starten met de pre-sale. Wees erbij, want alleen degenen die zich inschrijven voor de pre-sale hebben een streepje voor.

Bovenparck is een unieke woonlocatie in Nederland, met een prachtige bosrijke omgeving die je nergens anders zult vinden. Helaas loopt er nog een procedure op de verstrekte vergunningen. Hierdoor moeten we nog even wachten maar we rekenen op een voortvarende afhandeling hiervan. Dit betekent dat we nog even geduld moeten hebben voordat we daadwerkelijk met de verkoop van de woningen kunnen beginnen.

Ben jij op zoek naar een unieke plek om te wonen, omringd door natuur en rust? Dan is Bovenparck dé plek voor jou. Schrijf je nu in voor de pre-sale en maak gebruik van deze exclusieve kans om als eerste te kunnen kiezen uit de prachtige woningen die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Schrijf je in als geïnteresseerde!
Schrijf je nu alvast vrijblijvend in en wees als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen in Bovenparck.
Je kunt zelfs alvast jouw favoriete Top 5 kiezen. En wees gerust: je zit na je inschrijving helemaal nergens aan vast.

We bevinden ons nu in stap 2!

SCHRIJF JE IN!

Jouw account aanmaken

Maak een account aan om je interesse in Bovenparck kenbaar te maken. Klik op ‘Inschrijven’ en volg eenvoudig de stappen. Je ontvangt een e-mail waarmee je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op ‘Bevestigen’ en je persoonlijke account is een feit. Je ontvangt nu als eerste alle nieuwtjes over jouw woning in deze parel in de natuur.

Inschrijven

SELECTEER JE FAVORIETEN

Toon je interesse

Log in op je account, kies jouw favoriete bouwnummers en sla ze op.
Zo vergroot je de kans dat jij je intrek kunt nemen in je droomwoning in de bossen.

Interesse doorgeven

vul de vragenlijst in

Start Pre-Sale

Vanaf nu zijn de definitieve verkoopprijzen bekend. Het moment om je eerder doorgegeven top 5 nog te wijzigen. Of niet. Aan jou de keus. Vul in ieder geval de vragenlijst in, die in deze fase klaarstaat in je account.
Volledig ingevulde vragenlijsten doen – na sluiting van de exclusieve pre-sale – als eerste mee in de toewijzing.
Uiteraard proberen we zo veel mogelijk eerste keuzes toe te wijzen. Je ontvangt bericht van de makelaar of je een woning hebt toegewezen gekregen of niet.

Let op: wacht niet te lang met invullen, want de pre-sale duurt een week.

Beschikbare woningen online

Start verkoop

Geïnteresseerden die de pre-sale van Bovenparck hebben gemist, kunnen vanaf dan op de projectwebsite bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn. De officiële verkoop is dan gestart. Zie je een woning die helemaal naar je zin is, selecteer deze dan in je online account en vul de vragenlijst in. De verkopende makelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.