BOVENPARCK

Buitengewoon wonen in Oosterbeek!

Op een unieke locatie – aan de Veluwse bosrand – schitteren straks 52 duurzame koop- en huurwoningen. Op een plek waar de natuur de baas is en het plan omarmt alsof het altijd zo is geweest. Buitengewoon Bovenparck is ideaal voor liefhebbers van bos en buiten. De bestaande ecologie met bijbehorende hoogteverschillen vormt het decor voor het nieuwbouwplan. Er is ruimte voor allerlei typen woningen, en dus mensen.

Geef nu alvast je favoriete top 5 aan ons door!

Geweldig nieuws! Op 28 juni 2023 heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het bestemmingsplan voor Nico Bovenweg 44. De uitspraak maakt ons bestemmingsplan onherroepelijk, wat betekent dat er geen bezwaar meer tegen kan worden gemaakt. Dit geeft groen licht voor de verdere ontwikkeling van onze woningen. De omgevingsvergunning voor de bouw is inmiddels ook definitief verstrekt door de gemeente Renkum. Hoewel er nog een bezwaar loopt tegen de omgevingsvergunning, hopen we mede door het onherroepelijk geworden bestemmingsplan op een voortvarende afhandeling. Dankzij deze positieve besluitvorming kunnen we vol vertrouwen uitkijken naar de volgende fase van ons project. De eerste voorbereidende werkzaamheden op locatie hebben inmiddels plaatsgevonden door het kappen van de benodigde bomen. Binnenkort delen we gedetailleerde updates over de voortgang van het project, gezien de unieke ligging en invulling van het project hebben wij het volste vertrouwen in een zeer vlotte verkoop in “het Bovenparck”.

Kies alvast jouw favoriete Top 5!

Bekijk al type woningen

De Types

Met een aanbod van zeer uiteenlopende woningtypen – variërend in grootte – voor zowel kopers als huurders. Van tussenwoningen, vrijstaande woningen, herenhuizen en hoekwoningen tot geschakelde vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Online en handig

Procedure

Er loopt nog een procedure op de verstrekte vergunningen. Hierdoor moeten we nog even wachten maar we rekenen op een voortvarende afhandeling hiervan.

Heerlijk wonen in Oosterbeek

De locatie

Project Bovenparck ligt niet zomaar in het groen, het grenst aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. De groene schatkamer van Nederland, uniek in zijn soort.

En dát is jouw achtertuin.

Bekijk het aanbod

Kies je favoriete woning

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit prachtige plan in deze natuurrijke omgeving aan je te presenteren. We zijn nog niet zover dat de woningen in verkoop kunnen. Wél weten we welk gevarieerd aanbod aan woningen er komt. Denk aan tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande villa’s en meer.

Nieuwsgierig? Kijk dan gauw onder woningaanbod en geef alvast jouw favoriete Top 5 door. Zodra alles duidelijk is én de prijzen bekend zijn, kun je definitief bepalen in welke woning jij je woondroom gaat waarmaken. In de natuur én met de stad binnen handbereik.

Heerlijk bereikbaar!

Locatie

Hoewel het lijkt alsof je in Bovenparck midden in de natuur woont, heb je naast de oneindige bossen van de Veluwe alle voorzieningen binnen handbereik. Zo ligt de binnenstad van Arnhem op nog geen zes kilometer fietsen en heeft Oosterbeek een eigen treinstation met rechtstreekse verbindingen naar Ede-Wageningen en Arnhem Centraal.

Ben je fanatiek sporter of loop je graag een rondje golf? Papendal en de Rosendaelsche Golfclub liggen vlakbij.

LEES MEER

Zorg dat je erbij bent en schrijf je in!

Planning

Momenteel lopen er diverse procedures op de verstrekte vergunningen. We hebben nog onvoldoende zicht op de tijdsduur van deze procedure. Hierdoor moeten we nog even geduld hebben totdat we de woningen daadwerkelijk in verkoop kunnen brengen.

Ontwikkeling en Realisatie

Bovenparck is een ontwikkeling van TopVen Vastgoed Ontwikkeling BV.
Bovenparck wordt gerealiseerd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling BV.